Info i rezervacije 051.217.217

O nama

Hotel Vidović u Banjaluci će opravdati očekivanja i najzahtjevnijih klijenata. Ukusno opremljen po najsavremenijim standardima ispuniće želje poslovnih putnika, ali i turista prolaznika. Osjećaj privatnosti i toplina kojom odiše hotel, doprinjeće da doživite nezaboravne trenutke i zauvijek ga pamtite.

Umjetnost življenja i osjećaji za lijepo su apsolutno spojeni sa kvalitetnim i funkcionalnim boravkom u našem hotelu, te brigu o gostu ističemo kao primat. Pozicioniranjem hotela i sadržajima kojima je obogaćen, jasno stavljamo do znanja da je naša vizija učiniti Vaše odsustvo od kuće što ugodnijim.

Hotel Vidović je smješten u samom centru grada neposredno pored šetačke zone i trga. Republičke i gradske institucije, kao i kulturno – istorijski spomenici grada se nalaze u prečniku od 500m od hotela. Ovakva pozicija i sam koncept hotela sa svim njegovim sadržajima čine našu ponudu nazamjenljivom kada je izbor boravka u gradu na Vrbasu u pitanju.

Hotel Vidović Vam želi dobrodošlicu i ugodan boravak. Osjećajte se prijatno u najluksuznije opremljenom hotelu sa podzemnom garažom iz koje ste lifotm povezani sa sobama.

Vaš hotel Vidović.

Rezervacija