O Hotelu
Banja Luka

Hotel Vidović

Dobrodošli u Hotel Vidović, vašu destinaciju za nezaboravno iskustvo u srcu Banja Luke. U našem hotelu, koji je dizajniran da zadovolji i najzahtjevnije goste, predanost detaljima i strast prema gostoprimstvu su ono što nas izdvaja. Sa 46 prostranih i renoviranih soba, koje pružaju savršenu mješavinu luksuza, udobnosti i funkcionalnosti, obećavamo boravak koji ćete pamtiti.

Smješten u samom centru grada, naš hotel nudi savršenu kombinaciju elegancije, komfora i gostoljubivosti, idealnu za poslovne putnike, turiste i sve one koji traže izvanredno iskustvo boravka.Naš hotel, smješten u neposrednoj blizini šetačkih zona i trgova, savršena je polazišna tačka za istraživanje bogate kulture i istorije Banja Luke. Osim idealne lokacije, naši gosti mogu uživati i u restoranu u okviru hotela, modernim konferencijskim salama, Caffe Pauza za opuštajuće trenutke, kao i privatnu garažu dostupnu 24/7.

Najbolja lokacija u gradu

Svaka soba u hotelu Vidović opremljena je s ciljem da vaš odmor ili poslovni put bude što ugodniji. Od visokokvalitetnih flat TV ekrana sa bogatim izborom kanala, preko besprijekorne higijene, do mini bara za osvježenje u bilo koje doba - mislili smo na sve. Dodatno, naša recepcija je dostupna non-stop, spremna da zadovolji sve vaše potrebe i zahtjeve.

Image

Otkrijte karakteristike hotela u samom srcu Banjaluke

Hotel Vidović je savršena polazišna tačka za istraživanje Banja Luke, grada bogatog kulturom, istorijom i prirodnim ljepotama. Naš tim će vam rado pomoći da organizujete izlete, obilaske i aktivnosti kako biste iskusili sve što ovaj predivni grad ima za ponuditi. Pozivamo vas da doživite sve što Hotel Vidović može da ponudi - od vrhunskog smještaja i izvanrednih sadržaja, do nezaboravnih gastronomskih iskustava i izvrsne usluge. Bilo da putujete poslovno ili tražite savršeno mjesto za odmor, Hotel Vidović je vaš izbor broj jedan. Otkrijte gostoprimstvo koje prevazilazi očekivanja i stvorite uspomene koje će trajati cijeli život. Dobrodošli u Hotel Vidović, gdje počinje vaša avantura u Banja Luci.

Rezerviši