Hotel Vidovic
Konferencije

Dobrodošli

Konferencijske sale hotela Vidović

Image

Boardroom

Naš Boardroom je dizajniran za ekskluzivne sastanke i male radne grupe, nudeći intiman prostor sa udobnim namještajem i klimatizovanim okruženjem, što ga čini savršenim za dugotrajne sesije i diskusije koje zahtevaju pažnju na detalje.
Hotel Vidović stavlja akcenat na pružanje izuzetne usluge i podrške tokom vašeg događaja, uključujući i kvalitetnu hotelsku poslugu koja će osigurati da svi učesnici budu zadovoljni. Nalazimo se u centru Banja Luke, što našim gostima omogućava lagan pristup kulturnim i istorijskim znamenitostima grada, čineći vaš događaj ne samo produktivnim već i pamtljivim.
Bilo da planirate veliki poslovni skup ili intimni sastanak, Hotel Vidović je vaš partner u kreiranju uspešnih i nezaboravnih događaja. Kontaktirajte nas kako bismo zajedno planirali vaš sledeći događaj u srcu Banjaluke.

Image
Image

Sala Ban

Hotel Vidović u Banja Luci je pravo mesto za vaš sledeći poslovni događaj, sa tri jedinstveno dizajnirane konferencijske sale: Sala Bosna, Sala Ban i Boardroom, koje su nedavno preimenovane kako bi se odrazila njihova sofisticiranost i funkcionalnost. Ove sale su savršene za širok spektar događaja, od međunarodnih konferencija do ekskluzivnih sastanaka u ugodnom i profesionalnom okruženju.

Sala Bosna

Sala Bosna, naša najveća sala, može udobno da smesti do 120 gostiju, čineći je idealnom za velike skupove kao što su konferencije, seminari, i poslovni sastanci. Sala je opremljena najsavremenijom tehnologijom, uključujući video bim, sistem za ozvučenje, kabinu za simultani prevod, tv plazmu, što omogućava efikasan i produktivan radni ambijent. Sala Ban nudi srednje veliki prostor koji je savršen za radionice, obuke i manje skupove. Uz visok nivo tehničke opremljenosti, ova sala pruža fleksibilnost za različite konfiguracije sedenja, odgovarajući potrebama i zahtevima svakog događaja.

Image

Kongresni centar Hotel Vidović

Perfekcija u organizaciji poslovnih događaja

Image

Kongresni centar Hotel Vidović u Banja Luci pruža izvanredan prostor, opremljenost i podršku potrebnu za sva vaša poslovna dešavanja. Naš objekat raspolaže sa tri konferencijske sale, svaka opremljena najnovijom audiovizuelnom tehnologijom koja obezbeđuje sve što je neophodno za efikasan poslovni sastanak ili kongres. Sale se ističu po svojoj različitosti u veličini, što omogućava fleksibilnost u organizaciji, dok moderne digitalne opreme i prisustvo prirodne dnevne svetlosti čine svaki događaj ugodnim i produktivnim. Svaka sala je dizajnirana da odgovara visokim korporativnim standardima, sa profesionalnim enterijerom koji, zajedno sa vrhunskim profesionalizmom našeg osoblja, garantuje da će svaki događaj proći bez greške. Uz konferencijske sale, na raspolaganju stoji i Aperitiv bar - idealan za osveženje tokom pauza, čime se svaki poslovni sastanak može nadograditi momentima za relaksaciju i neformalno druženje. Dodatni kapaciteti kao što su kabine za simultano prevođenje omogućavaju uključivanje profesionalnih prevodilaca, što je idealno za međunarodne skupove, omogućavajući da komunikacija teče neometano u svakom trenutku. Izaberite Kongresni centar Hotel Vidović za Vaš sledeći poslovni događaj i doživite savršenstvo u organizaciji i gostoprimstvu koje će nadmašiti očekivanja.