Istražite naše smještajne kapacitete

Otkrijte detalje svake pojedinačne sobe i izaberite savršeni prostor koji će upotpuniti vaš boravak.

Standard King soba

Naše standardne king sobe nude prostranu i udobnu oazu za sve one koji traže mir i opuštanje. Opremljene velikim King-size krevetom, ove sobe pružaju idealan prostor za odmor nakon dugog dana istraživanja ili poslovnih obaveza. Sobe su dizajnirane sa naglaskom na funkcionalnost i udobnost.

Pročitaj više
Room Image

Standard Twin soba

Za goste koji putuju u društvu, naše standardne twin sobe pružaju savršenu kombinaciju privatnosti i udobnosti. Sa dva odvojena udobna kreveta, svaka Twin soba je pažljivo opremljena kako bi osigurala udoban boravak za oba gosta. Sobe su svetle i prozračne, sa pogledom koji osigurava miran i relaksirajući ambijent.

Pročitaj više
Room Image

Standard Triple soba

Naše Superior King sobe su pravi izbor za one koji traže dodatni prostor i luksuz. Svaka soba je opremljena prostranim King-size krevetom, nudeći izvanredan komfor uz moderan dizajn sa puno dnevne svetlosti. S modernim dekorom i visokokvalitetnim sadržajima, ove sobe pružaju savršen spoj funkcionalnosti i stila.

Pročitaj više
Room Image

Superior King soba

Naše standardne Triple sobe su savršen izbor za male grupe prijatelja ili porodice koje traže prostran i udoban smeštaj. Sa tri pojedinačna kreveta, ove sobe su pažljivo dizajnirane da pruže dovoljno prostora za svakog gosta, garantujući udoban i opušten boravak.

Pročitaj više
Room Image

Superior Twin soba

Idealne za prijatelje ili kolege na poslovnom putu, naše Superior Twin sobe nude dva pojedinačna kreveta, prostor za rad i opuštanje. Opremljene su modernim sadržajima i dizajnirane da pruže udobnost i funkcionalnost, ove sobe zadovoljavaju potrebe modernog putnika.

Pročitaj više
Room Image

Superior Triple soba

Za grupe prijatelja ili porodice, Superior Triple sobe su idealne za opuštajući odmor sa mogućnošću smeštaja do 3 osobe. Svaka soba je dizajnirana da pruži maksimalnu udobnost i praktičnost, sa pažljivo odabranim sadržajima koji osiguravaju ugodan boravak.

Pročitaj više
Room Image

Premium Deluxe Soba

Naša Premium Deluxe soba predstavlja vrhunac elegancije i udobnosti. Dizajnirana sa sofisticiranošću i gostima na umu, ova soba nudi idealnu kombinaciju luksuza, komfora i funkcionalnosti, čineći je savršenim izborom za parove ili pojedince u potrazi za izuzetnim smeštajem.

Pročitaj više
Room Image